Τα καλύτερα street style looks

που εντοπίσαμε στο PFW.

Σε κάθε εβδομάδα μόδας εκτός από τα

fashion shows των οίκων που αναμένουμε με ανυπομονησία,

το ενδιαφέρον μας στρέφεται επίσης και στα υπέροχα street style looks των διάσημων fashionistas.

Τα σύνολα αυτά φυσικά αποτελούν πηγή έμπνευσης και για τις δικές μας εμφανίσεις και μας δίνουν ιδέες έτσι ώστε να καταφέρουμε να πειραματιστούμε

λίγο παραπάνω με το style μας.

Οι Παριζιάνες οι οποίες φημίζονται για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα

και τις στυλιστικές τους επιλογές,

για ακόμη μια φορά γέμισαν

τους δρόμους του Παρισιού κατά την διάρκεια του Paris Fashion Week A/W 2019

προσφέροντας μας ένα υπέροχο στυλιστικό θέαμα.

Το μπεζ, το καφέ καθώς και οι nude αποχρώσεις βλέπουμε να πρωταγωνιστούν . Τις συναντήσαμε σε girly φορέματα δίνοντας μια αύρα θηλυκότητας και ρομαντισμού, σε καθημερινά μπλουζάκια, σε παντελόνια και σε τσάντες.

Τα πιο πολυφορεμένα όμως θα λέγαμε κομμάτια σε αυτή την απόχρωση είναι τα oversized blazers και τα trench coats που έχουν επιστρέψει δυναμικά και αποτελούν must have για τα ανοιξιάτικα look.

Τα πιο πολυφορεμένα όμως θα λέγαμε κομμάτια σε αυτή την απόχρωση είναι τα oversized blazers και τα trench coats που έχουν επιστρέψει δυναμικά και αποτελούν must have για τα ανοιξιάτικα look. Είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να συνοδεύσουν τις εμφανίσεις μας από το πρωί έως το βράδυ αποπνέοντας έναν σοφιστικέ αέρα. Οι διάσημες Dior saddle bags επιλέχθηκαν από αρκετές παρουσίες και δεν πέρασαν φυσικά απαρατήρητες αφού διαθέτουν ιδιαίτερο design που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Επίσης ένα ακόμη fashion trend που είχε την τιμητική του στο fashion show του οίκου YSL και φυσικά δεν έλλειψε και από τα σύνολα των fashionistas είναι το neon. Αρκεί μόνο ένα στοιχείο σε αυτή την απόχρωση και κατευθείαν το look αποκτά πιο funky χαρακτήρα.

Tέλος τα denim κομμάτια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Μια ξεχωριστή πρόταση που εντοπίσαμε είναι

ένα oversized denim jacket φορεμένο σαν φόρεμα και δεμένο στην μέση με μια φαρδιά τζιν ζώνη, συνδιασμένο με υπέροχα μποτάκια σε λευκή απόχρωση.

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle