Το fashion show της Victoria Beckham στο LFW!

Η Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία της στον χώρο της μόδας και μας εντυπωσιάζει με τις υπέροχες δημιουργίες της. Η αισθητική της και ο τρόπος που σχεδιάζει θα λέγαμε ότι είναι χαρακτηριστικά και πλέον μπορούμε πολύ εύκολα να διακρίνουμε το ύφος στο οποίο επιλέγει αν κινηθεί σε κάθε κολεξιόν της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εντάσσει και καινούρια στοιχεία ή τάσεις.

Το fashion show έλαβε χώρο στο Banqueting House του Whitehall και στην κολεξιόν της για το autumn/winter 2020 θα λέγαμε ότι συναντήσαμε κομμάτια τα οποία έχουν μια αυστηρή μα ταυτόχρονα θηλυκή γραμμή γεμάτη κύρος, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες οι οποίες αγαπούν το elegant στυλ.
Tα ρούχα κινήθηκαν σε μαύρους, μπλε, κόκκινους και καρό τόνους με αρκετή δόση layering καθιστώντας τα άνετα μα ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα. Από μακριά φορέματα μέχρι και φαρδιές παντελόνες καθώς και oversized παλτό βρίσκονται στο προσκήνιο χαρίζοντας μας υπέροχες εικόνες. Τα σύνολα ήταν συνοδευμένα από over the knee μπότες σε καφέ ή γκρι τόνους που κάλυπταν όλο το πόδι των μοντέλων.

Κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα θα ήθελε έστω και ένα από τα κομμάτια στην ντουλάπα της, αφού ο

δυναμισμός που έχουν ταιριάζει σε κάθε σύγχρονη παρουσία εκεί έξω.

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle