Στα 28 του χρόνια ο Άλεξ Παρίσης έχει καταφέρει να αποκτήσει τη δική του θέση στο χώρο του hair styling. Συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της ελληνικής shohwbiz καταφέρνοντας να δώσει το δικό του στίγμα ενώ θέλει κάθε γυναίκα που τον εμπιστεύεται να νιώθει μοναδική. Δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και δε σταματά να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και τις καινούργιες τεχνικές. Ο Άλεξ Παρίσης μιλά στο mooonblastmag για την τέχνη που αγαπά και υπηρετεί και δίνει tips στις αναγνώστριές μας για υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Πόσα χρόνια είσαι στο χώρο του hair styling και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με την κομμωτική;

Στον χώρο της κομμωτικής βρίσκομαι από 18 χρόνων (10 χρόνια) αλλά το μικρόβιο εμφανίστηκε σε πολύ μικρή ηλικία. Από το σχολείο κιόλας θυμάμαι τον εαυτό μου να παρατηρώ τα μαλλιά των ανθρώπων και να σκέφτομαι τρόπους για να δημιουργήσω μια διαφορετική τους εικόνα. Για μένα ήταν ξεκάθαρο από πολύ νωρίς ότι ήθελα να ασχοληθώ με αυτό γιατί ήταν αυτό που με γέμιζε και συνεχίζει να με γεμίζει μέχρι σήμερα.

Οι γυναίκες πλέον σε σχέση με το παρελθόν είναι περισσότερο ή λιγότερο απαιτητικές;

Θεωρώ πως είναι περισσότερο απαιτητικές γιατί έχουν την δυνατότητα μέσω των social media και του διαδικτύου να ενημερώνονται και να βομβαρδίζονται από πολλές εικόνες και πληροφορίες. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πιο συγκεκριμένη άποψη στο τι θέλουν όσον αφορά στην εμφάνιση τους, είτε είναι τα μαλλιά είτε το μακιγιάζ είτε τα ρούχα τους.

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα καλοχτενισμένα μαλλιά στην εμφάνιση μιας γυναίκας;

Για μένα το πιο σημαντικό στην εικόνα μιας γυναίκας δεν είναι τα καλοχτενισμένα μαλλιά, αλλά τα περιποιημένα. Είναι πολύ σημαντικό μια γυναίκα να έχει υγιή μαλλιά που θα έχουν ταυτότητα είτε αυτό περιλαμβάνει χρώμα ,κούρεμα ή styling.

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα μαλλιά τη φετινή σεζόν;

Φέτος όπως και κάθε χρόνο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι φυσικές αποχρώσεις και τα αέρινα χτενίσματα. Θα δούμε επίσης το χρώμα του χαλκού (copper hair) και το πολύ ανοιχτό ξανθό. Έντονο trend είναι οι αφέλειες (σε διάφορα μήκη) και το πολύ κοντό καρέ. Να μη ξεχνάτε όμως ανεξαρτήτως τάσεων να συμβουλεύεστε τον ειδικό της εμπιστοσύνης σας για το τι σας ταιριάζει.

Αν σου δινόταν η ευκαιρία ποια γυναίκα θα ήθελες να χτενίσεις και γιατί.

Όνειρό μου είναι να συνεργαστώ με την Cate Blanchett γιατί ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική μου.

Πες μας κάποια tips όσον αφορά στην περιποίηση των μαλλιών που θα βοηθήσουν τις αναγνώστριές μας να έχουν πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά

Το πιο βασικό που πρέπει να κάνει μια γυναίκα είναι η σωστή ενυδάτωση. Είναι πολύ σημαντικό να πίνει αρκετό νερό, να χρησιμοποιεί σωστά ενυδατικά προϊόντα που να ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών της (μάσκα, έλαια και σαμπουάν) να κουρεύει τις άκρες της τακτικά, κάθε 2 με 3 μήνες και να τα προστατεύει από την θερμότητα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία με σωστή θερμοκρασία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Alex Parisis μπορείτε να βρείτε στο https://www.alexparisis.com/ .

— Production MoonBlast

— Editor Penny Thomopoulou
Photographer Thanos Houtos
— Styling Ioanna Sofianopoulou

    

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle